Projektipäällikön jouluterveiset


Lapin Materiaalipankki | Markus Kiili

Kesä meni hujahtaen, syksy saapui tapahtumineen ja nyt loppuvuosi häämöttää. Viimeiset puoli vuotta KeLiPa -hankkeen vetovastuussa ovat olleet kiireiset, mutta sitäkin antoisammat. Hankkeessa on tapahtunut paljon ja onnistumisia on koettu läpi viime kuukausien. Olemme järjestäneet erilaisia sidosryhmiämme yhteen tuovia tapahtumia, joista mainittakoon muun muassa Matkailuliikkumisen hanke- ja kehitysyhteistyöverkoston tapaaminen, Juna+Bussi matkaketjujen kehittäminen Lapin kohteisiin -työpaja sekä hankkeemme erittäin hyvin onnistunut ja kiitosta kerännyt loppuseminaari. Kehittämistyötä on jatkettu monella saraa ja erilaisia selvityksiä ja kyselyitä on tehty kiihtyvää tahtia. Lapin alueella on omat haasteensa saavutettavuudessa pitkien etäisyyksien vuoksi. Yhteistyö ja kehitysmyönteisyys ovat kuitenkin avainsanoja ja se täällä pohjoisessa osataan. 

Joulu on saapumassa ja sitä myötä uusi vuosi. Hankkeemme sai jatkoaikaa 28.2.2023 asti. Minun työni loppuu suunnitellusti vuoden loppuun mennessä, ja jatkossa blogia päivittää hankkeen muu henkilöstö, joten pysykäähän kuulolla. Hankkeen viimeisistä toimenpiteistä vastaavat edelleen yhdessä Lapin yliopisto ja Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän kunta. Tulossa on vielä tukea kuntien kuljetuspalveluiden hankkijoille, kun Kideven johdolla toteutetaan viimeisenä toimenpiteenä hankintaosaamisen edistämiseen liittyvät toimenpiteet. Tammi-helmikuun aikana tullaan järjestämään työpajoja, joihin kutsutaan Lapin kuntien asiantuntijoita osallistumaan, tervetuloa mukaan!

On tullut aika kiittää jokaista toimijaa niin itseni kuin koko hankkeemme puolesta, joiden kanssa olemme saaneet tehdä yhteistyötä ja kehittää yhdessä matkailuliikkumista kuluvana vuonna. Sidosryhmäyhteistyö on ollut äärimmäisen arvokasta ja antoisaa. Lämmin kiitos kaikille!

Ihanaa joulua ja oikein hyvää uutta vuotta! 

KeLiPa -hanketiimin puolesta,
Annika Koskenkorva
Projektipäällikkö


Tilaa uutiskirje!